Made for you @ Itsthat – Check out our custom made furniture

Meer Info over itsthat en ons

We bieden een unieke selectie van op maat gemaakt, industrieel, vintage en stijlvol meubilair online en in onze showroom.

Bezorgen

De bestellingen die door de brievenbus kunnen, of met de pakketpost verstuurd kunnen worden, worden na bestelling zo snel mogelijk naar u als klant gestuurd met een maximum van 5 werkdagen. Wij verzenden deze artikelen altijd aangetekend met Post NL en mailen de barcode voor track-and-trace naar de ontvanger.

U kunt deze producten bestellen via onze site of per email. Ook kunt u ze zelf afhalen in onze showroom te Bunschoten.

Wij bieden de mogelijkheid om het te laten bezorgen, prijs op aanvraag afhankelijk van de afstand.

Voorwaarden bezorgen:

  • Wij bezorgen tot aan de voordeur begane grond.
  • Wij bezorgen met 1 persoon, dit om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden
  • Bij het bezorgen van grote en zware artikelen als banken, eettafels en kasten dient daarom hulp aanwezig te zijn bij het uitladen.
  • Of het artikel door de deur / ingang past, en de bereikbaarheid van het adres is voor de verantwoording van de klant.

Ruimte en artikelen verhuur

Het huren van meubels en/of decoratie is ook mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. Voor al uw vragen kunt u ons bellen of mailen naar itsthat.com.

Over ons

Alles is begonnen in een locaal barretje aan de kustlijn van de Algarve. Een jonge en abitieuze Engelsman ontmoette een reizende Hollandse vrouw. En het team was gevormd. Ons leven zoals wij deze kennen is begonnen in Portugal. En nu, drie kinderen en vijf kleinkinderen later wonen wij in Nederland. En de Verzamelschuur/ itsthat bestaat inmiddels al ruim 20 jaar.

Na vele jaren in Portugal gewoond te hebben en een zwembadenbouw bedrijf gehad te hebben zou men kunnen denken hoe komen wij erbij om tweedehands meubels te gaan verkopen. Nou, het is eigenlijk verassend makkelijk uit te leggen. Nadat besloten werd met de hele familie naar Nederland te verhuizen, zijn wij gaan werken voor een import en export bedrijf die zich specialiseerde in het oosten van Europa. Toen dit bedrijf op rand van sluiting stond kwam onze Engelse en Nederlandse handelsgeest combinatie wederom tot leven, en besloten wij door te gaan met de handel. Wij begonnen met de verkoop in onze showroom en op de Engelse antiek markten maar als snel kwam ook onze website online.

Moderne tijden zijn een feit en tegenwoordig verkopen wij voornamelijk online.
Voor wie graag toch de meubels en decoraties in het echt wil zien, hebben wij een showroom in een dorp, die te bezichtigen is op afspraak, in de randstad waar tevens ook onze werkplaats is en wij onder andere meubels op maat en naar wens maken.

Dus breng ons een bezoek, online of live (op afspraak). En ontdek een wereld van meubels waar iedereen zich kan vinden en waar hij of zij blij van wordt. Zo niet, kunnen wij het altijd maken!

Latest news from @itsthatdesign
X